Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Συνέντευξή μου στο EastRunner.gr, εφ΄ όλης της ύλης


Ακολουθεί η συνέντευξη της υπ. Δημοτικής Συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου με την “Συμμαχία Δημιουργίας” (υπ. Δήμαρχος Δαμιανός Φαφούτης) Έφη Γιακουβάκη στο Γιάννη Νικητόπουλο και το EASTRUNNER.GR



«Συναντήσαμε στο περιθώριο της προεκλογικής εκστρατείας της την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Έφη Γιακουβάκη και της θέσαμε κάποιες ερωτήσεις για την ίδια και την πορεία της στην διαδικασία της διεκδίκησης της θέσης της στο Δημαρχείο Ραφήνας ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με την “Συμμαχία Δημιουργίας“ και τον Δαμιανό Φαφούτη καθώς και μας ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη μέρα και το τι πρέπει να αλλάξει στον Δήμο για να πάει μπροστά.

Το Φυλλάδιό μου


Στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ μπορείτε να βρείτε, σε pdf, να διαβάσετε, να τυπώσετε και να κρατήσετε στον υπολογιστή σας το Φυλλάδιό μου

Η μία σελίδα του Φυλλαδίου, με την Ανοικτή Επιστολή μου:



Η δεύτερη σελίδα του Φυλλαδίου με το Βιογραφικό μου:




Κατεβάστε το Φυλλάδιο από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ


Ζωγραφιά (Έφη) Γιακουβάκη

Η Κάρτα μου


Η Κάρτα μου


Η πλευρά με τα στοιχεία επικοινωνίας:




Και η πλευρά με τις επαγγελματικές ιδιότητες:




Ζωγραφιά (Έφη) Γιακουβάκη

Διαχείριση Απορριμμάτων, εξίσωση για Δυνατούς Λύτες: ‘Αλουέδες της Οικονομίας’, 14 Μαρτίου 2019


Η Ζωγραφιά (Έφη) Γιακουβάκη και ο Μιχάλης Μπούργος προσεγγίζουνε με τους καλεσμένους τους το κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ένα δύσκολο πρόβλημα για δυνατούς λύτες. Στους ‘Αλουέδες της Οικονομίας’ και το 2510 Radio.

Η εκπομπή της Πέμπτης 14 Μαρτίου.

Στη συντροφιά των ‘Αλουέδων’ βρίσκονται ο Σταύρος Αργυρόπουλος, γεωπόνος, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σπάρτης, ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος, διδάκτωρ Γεωλογίας, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Λυών, μέλος της ‘Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ’, ο Βαγγέλης Βραγοτέρης, χημικός μηχανικός, εργαζόμενος Σ.Ε. ΒΙΟΜΕ και ο Νίκος Παπαδάκης, πρόεδρος του Πράσινου Ιδρύματος, επικεφαλής της παράταξης ‘Αττική – Πράσινη Περιφέρεια’.

Κοινό Άρθρο στην Επιθεώρηση πρΟΤΑση: ‘’Ένα «Εργαστήριο Μάθησης» για το Κουκάκι, Εργαλείο Σχεδιασμού για τα Κοινά’


Το άρθρο που συντάξαμε με τον Μιχάλη Μπούργο,  Σύμβουλο Μηχανικό Αναπτυξιακού - Χωρικού Σχεδιασμού, με τίτλο ‘’Ένα «Εργαστήριο Μάθησης» για το Κουκάκι, Εργαλείο Σχεδιασμού για τα Κοινά’ δημοσιεύτηκε στην διμηνιαία Επιθεώρηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρΟΤΑση και το τεύχος 11, Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2017. Στις σελίδες 288-291.




Μπορείτε να το βρείτε και να το κατεβάσετε στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Γιάννης Σταθόπουλος: Καλωσορίζουμε την Έφη-Ζωγραφιά Γιακουβάκη στη «Νίκη των Πολιτών»

Καλωσορίζουμε την Έφη Γιακουβάκη στη «Νίκη των Πολιτών».   Γιάννης Σταθόπουλος: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε οτι η Εφη-Ζωγραφιά Γιακου...