Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Επικοινωνία


Είμαστε στη διάθεσή σας, για να κουβεντιάσουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου μας, να αναζητήσουμε και να βρούμε μαζί τις καταλληλότερες και βιώσιμες λύσεις, να σχεδιάσουμε ένα στρατηγικό σχέδιο που δίνει προοπτική στην περιοχή και να το υλοποιήσουμε.



Επικοινωνήστε μαζί μας:

Βιογραφικό


Η Ζωγραφιά – Αναστασία (Έφη) Γιακουβάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ραφήνα, κόρη του Θανάση Γιακουβάκη και της Τασούλας Αντωνιάδη. Από παλιά ραφηνιώτικη οικογένεια, με καταγωγή  Τριγλιανή αλλά και από την Κύμη της Εύβοιας. Η οικογένειά της πάντα είχε σταθερή προσήλωση στη στήριξη του τόπου, και στους κοινωνικούς αγώνες, με ενεργή συμμετοχή στα κοινά της πόλης, τους Φορείς, την Κοινότητα. Με έμπνευση αυτήν την παράδοση, τα ενδιαφέροντά της είναι σταθερά κοινωνικά και ανθρωπιστικά.



Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο. Εξειδικεύτηκε στην Συγγραφή Δοκιμίου και εργάστηκε στην Φροντιστηριακή Εκπαίδευση, και στη Ραφήνα. Στη συνέχεια, στελέχωσε τη Διοίκηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.  Η αγάπη της για τον Πολιτισμό την οδήγησε σε αντίστοιχη θέση στην Εθνική Πινακοθήκη, από το 2014 έως σήμερα.

Γιάννης Σταθόπουλος: Καλωσορίζουμε την Έφη-Ζωγραφιά Γιακουβάκη στη «Νίκη των Πολιτών»

Καλωσορίζουμε την Έφη Γιακουβάκη στη «Νίκη των Πολιτών».   Γιάννης Σταθόπουλος: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε οτι η Εφη-Ζωγραφιά Γιακου...